2020-2021 Akademik Yılı Hazırlıkları Devam Ediyor

14,15,16,17,18 Eylül 2020 tarihlerinde Tüm Yüksekokul, Hazırlık Birimi ve küçük gruplarla eğitimler ve toplantılar yapılmıştır.

Yapılan toplantılarda Yüksekokulumuzun kalite güvencesi çalışmaları akademik personelle paylaşılmıştır. Eğitimin kalitesinin artırılmasına yönelik ders içeriklerinin hazırlanmasında dikkat edilecek hususlara ilişkin bilgilendirme yapılmıştır.

Uzaktan eğitim sürecinde uzaktan çalışma usul ve esasları ve ders içi faaliyetlerin yürütülmesine ilişkin genel çerçeve belirlenerek öğretim elemanlarıyla paylaşılmıştır.

Yapılan toplantılarda Hazırlık Eğitim Yönergesinde Gerekli Görülen Değişiklikler, Öğrenci El Kitabının Güncellenmesi, Muafiyet Sınavı Hazırlıkları, Seviye Belirleme Sınavı Hazırlıkları konuları görüşülmüş ve görev paylaşımı yapılmıştır.