2017/2018 Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı Yapıldı

2017/2018 Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliğinden yararlanacak öğrencilerin belirlenmesi için Yabancı Dil Sınavı İngilizce ve Almanca dillerinde 4 Mart 2017 tarihinde Terzioğlu Yerleşkesi ve Biga Prof. Dr. Ramazan AYDIN Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu binalarında yapıldı. Program çerçevesinde Erasmus + öğrencisi olmak isteyen 830 öğrenci Yabancı Dil Sınavına girmek için müracaatta bulunurken,  650 öğrenci sınavda başarılı olmak için ter döktü. İki oturumda üç dil becerisini ölçüldüğü sınavda, öğrencilerin okuma, yazma ve konuşma becerileri değerlendirildi. Bu değerlendirme sonucunda 50 ve üzeri puan alan öğrenciler, 2017/2018 Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliğinden yararlanmak üzere başvuru yapma hakkı kazandılar.