Microsoft Teams Ekip Kodları (Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınavı)

Sevgili Öğrenciler,

2020/2021 akademik yılı Güz Yarıyılında ders ve sınav faaliyetleri Microsoft Teams üzerinden yapılacaktır. Bu nedenle  öğrencilerin bu sisteme kayıt olmaları gerekmektedir. Lütfen linkteki videoda anlatılan adımları takip ederek 18 Eylül 2020 mesai bitimine kadar Microsoft Teams üyeliğinizi oluşturunuz ve Microsoft Team'se giriş yapınız. Linkte hem video ve videonun başında belirtilen kullanım kılavuzu mevcuttur.

Sınavın her aşamasında bir Microsoft Teams ekibi oluşturulacaktır. 1. aşama sınavı ekip kodları ekte sunulmuştur. Sınava girmek için bu ekip kodlarıyla bir ekibe katıl menüsünden giriş yapacaksınız.

1. Aşama sınavı 21 Eylül 2020 13:00'da başlayacaktır. Sınav süresi sınav bilgileri kısmında yer alacaktır. Lütfen sınavı tam vaktinde teslim ediniz. Süre dolduğunda form otomatik olarak kapanacaktır ve sınavı teslim edemeyeceksiniz.

Sınav sonuçları ve 2. aşama ekip kodları bu sayfada ilan edilecektir.

Hazırlık Muafiyet M. Teams Ekip Kodları.pdf