Yabancı Dil Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı, YDS İle Muafiyet ve Diğer Muafiyet Koşullarına İlişkin Bilgilendirme

Yabancı Dil Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı, YDS İle Muafiyet Ve Diğer Muafiyet Koşullarına İlişkin Bilgilendirme

Sevgili Öğrenciler,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine hoşgeldiniz.

COVID-19 salgını nedeniyle 2020/2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılında Zorunlu Yabancı Dil ve Yabancı Dil Hazırlık dersleri uzaktan eğitim ile yapılacaktır. Uzaktan eğitime ilişkin detaylar sizlerle bu sayfa üzerinden paylaşılacaktır. Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Sınavı (21-22-23.09.2020) ve Seviye Belirleme Sınavı (25.09.2020, 11:00) da çevrimiçi (online) yapılacaktır.

Yabancı Dil Hazırlık Programı Muafiyet (Yeterlik) Sınavı, YDS ile muafiyet, Seviye Belirleme Sınavı ve diğer muafiyet koşullarına ilişkin bilgilendirme ekteki dokümanlarda İngilizce ve Japonca Hazırlık için ayrı ayrı eklenmiştir. İsteğe Bağlı hazırlık programına ilişkin bilgi de ekte mevcuttur.

Zorunlu Hazırlık Programı Yabancı Dil Sınavı çevrimiçi (online) olarak 21-22-23 tarihinde yapılacaktır. Sınav çevrimiçi (online) olacağı için adayların üniversite kampüsüne gelmelerine gerek yoktur. Adaylar sınavlara kendi cihazından girebilecektir. Detaylar ekteki ilanlarda mevcuttur. Lütfen dosya ekini okuyunuz. İsteğe Bağlı Hazırlık Öğrencileri muafiyet sınavına girmeyecektir.

Eski ve yeni Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet sınava katılacak tüm öğrencilerin sınav başvurusu için aşağıdaki linkte yer alan formu bir gmail hesabından giriş yaparak 16 Eylül 2020 17:00’a kadar doldurmaları gerekmektedir. Formu doldurmadan önce lütfen ekteki bilgileri okuyunuz.

Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Başvurusu İçin Tıklayınız

846-841-2020-2021-eylul-ingilizce-hazirlik-yeterlik-si.docx