Üniversitemiz Rosetta Stone Dil Eğitimi Veritabanına Erişim Hizmeti Başlatmıştır

15 Mayıs'a kadar deneme sürecinde ücretsiz erişilebilecektir.

Rosetta Stone Online Dil Eğitim Aracı Nedir?

Dünyanın en çok tercih edilen online dil eğitim aracı Rosetta Stone, başarısı kanıtlı Dynamic Immersion yöntemi ile 22,000’den fazla okula, 12,000’in üzerinde kuruma 20 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Ödül kazanmış etkileşimli yaklaşımı sayesinde dünyadaki milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmektedir ve artık her yerden ve her zaman erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca, mobil uygulama ile de kullanılabilmektedir. Konuşma, yazma, okuma ve anlama yeteneklerini doğal bir şekilde öğreten Rosetta Stone ile ezber ve çeviri zorunluluğu ortadan kalmaktadır.

İçerdiği 30 dil: Afganca, Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Flemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (Amerikan), İngilizce (İngiliz), İrlanda Dili, İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili ve Yunanca’dır.

Deneme erişimi için tıklayınız.

!! Giriş işlemleri esnasında kurumsal e-posta kullanmanızı tavsiye ederiz. !!

Rosetta Stone giriş işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Rosetta Stone Mobil Uygulama Erişim Kılavuzu için tıklayınız.

Erişim üniversitemiz ağı üzerinden sağlanmaktadır, kampüs dışından erişim için Kampüs Dışı Erişim ayarlarını yapınız.

DUYURU METNİNİN ORİJİNALİ İÇİN TIKLAYINIZ