İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı Sonuçları

İlan Metninin Tamamını Lütfen Dikkatlice Okuyunuz!

Hazırlık sınavı muafiyet sınav sonuçları ekte sunulmuştur. Başarılı olan öğrenciler Hazırlık programından muaf olmuşlardır ve eğitimlerine lisans programlarında devam edeceklerdir. Bu öğrencilerin önümüzdeki hafta UBYS üzerinden ders kaydı yapmaları gerekmektedir. Muafiyet Sınavına ilişkin resmi yazı birimlere ulaşıncaya kadar UBYS'de üzerinizde hazırlık görünebilir. Hafta içinde Hazırlık programıyla ilişkiniz kesilecektir. Bu işlemin ardından ders kaydı yapabileceksiniz.

Muafiyet sınavını geçemeyen öğrencilerin takip edeceği süreç:

2020 yılında kayıt olan öğrenciler bu yıl hazırlık programı almak zorundadırlar. 2019 kayıtlı öğrenciler ikinci kez hazırlık (destek yılı) almak için dilekçe vermeleri gerekmektedir. Destek yılına ilişkin detayları içeren ilan için tıklayınız. 2019/2020 Güz yarıyılında devamsızlıktan kalan öğrenciler 2020/2021 akademik yılında da hazırlık almak zorundadır.

ELL-ELT grubunda Seviye Belirleme Sınavı olmayacaktır. ELL-ELT grubu öğrencileri 5 Ekim’de hazırlık programında eğitime başlayacaklardır. Hazırlık alacak ELL-ELT öğrencileri kitap siparişlerini verebilirler. Kitap siparişine ilişkin ilan için tıklayınız.

GEPP grubu öğrencileri Seviye Belirme Sınavı sonuçlarını öğrenene kadar kitap setlerini almasınlar lütfen. GEPP grubu öğrencilerinin 25 Eylül 2020, 11:00’da Microsoft Teams üzerinden yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavına katılmaları gerekmektedir. GEPP grubu Zorunlu Hazırlık öğrencilerinin Seviye Belirleme Sınavına katılmak için bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Seviye Belirleme Sınavı Microsoft Teams ekip kodları yarın (24.09.2020, Perşembe) internet sayfamızda ilan edilecektir. Lütfen sayfamızı takip ediniz ve seviye belirleme sınavı ekiplerine kayıt olunuz. GEPP grubundaki öğrencilerin hangi seviye ve sınıflarda ders alacakları ve satın almaları gereken kitap setlerinin isimleri Seviye Belirleme Sınavının ardından internet sayfamızda ilan edilecektir.

Hazırlık programı işleyişi, ölçme değerlendirme ve diğer detayları içeren hazırlık sınıfı öğrenci el kitabının güncel hali önümüzdeki hafta internet sayfamızda paylaşılacaktır.  Sınıf listeleri, ders programları ve ders içerikleri internet sayfamızda ilan edilecektir. Lütfen sayfamızdaki ilan ve içerikleri düzenli olarak takip ediniz.

2 Ekim 2020, 15:00’da çevrimiçi (online) Hazırlık Programı oryantasyon sunumu yapılacaktır. Bu sunumda hazırlık programı işleyişi, ölçme değerlendirme ve diğer detaylara ilişkin bilgi verilecek, sizlerden gelen sorular cevaplanacaktır. Oryantasyon sunumu katılım linki sayfamızda sizlerle paylaşılacaktır.

Sorularınızı comuprep@gmail.com’a yazabilirsiniz.

ELL-ELT 2020 Muafiye Gradebook.pdf