Hazırlık Programı 2019/2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Devamsızlıkları

İngilizce Hazırlık Programı öğrencilerinin 2019/2020 Akademik Yılı Güz Dönemi devamsızlık durumları ekteki dosyalarda sunulmuştur.

Öğrencilerin toplam devamsızlık hakları bir dönemde aldıkları toplam ders saatinin (kayıtlı oldukları tarih itibariyke) %15'i baz alınarak hesaplanır. Toplam ders saatinin %85'ine devam etmeyen öğrenciler başarısız sayılır ve bahar döneminde derslere devam edemezler.

Toplam devamsızlık sınırını aşan öğrencilerin durumu ve bundan sonra izleyecekleri süreç Hazırlık Öğrenci El Kitabı ve Yabancı Dil Hazırlık Eğitim-Öğretim Yönergesi'nde açıklanmıştır.

Ekte ilan edilen devamsızlık saatinizin yanlış hesaplandığını düşünüyorsanız veya listede isminiz bulunmuyorsa 03.01.2020 mesai bitimine kadar Yabancı Diller Bölümü Öğrenci işlerine dilekçe ile müracat etmeniz gerekmektedir. Bu tarihten sonra devamsızlıklar kesinliştirilecek ve ilgili birimlere bildirilecektir. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar için işlem yapılmayacaktır.

Bu ilan öğrencilere tebliğ niteliğindendir.

BIGA ISTEGE BAGLI HAZIRLIK 2019-2020 GUZ DEVAMSIZLIKLAR.pdf
ELL-ELT 2019-2020 GUZ ARASI DEVAMSIZLIKLAR.pdf