Bölümlerine Göre Eylül Yeterlik / Seviye Tespit Sınavlarına Girecek Öğrenci Listeleri

Dönem Başı Sınavları

İngiliz Dili Eğitimi / İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümleri Zorunlu Hazırlık Programı, Eylül Yeterlik Sınavına girecek öğrencilerin listesi yayımlanmıştır.

Çevre Mühendisliği / Moleküler Biyoloji ve Genetik / Biyoloji Bölümleri Zorunlu Hazırlık Programı, Eylül Yeterlik Sınavına girecek öğrencilerin listesi yayımlanmıştır.

Japonca Öğretmenliği Bölümü Zorunlu Hazırlık Programı, Eylül Yeterlik Sınavına girecek öğrencilerin listesi yayımlanmıştır.

Tarih / Arkeoloji / Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi / İşletme / Radyo, TV ve Sinema / Bilgisayar Mühendisliği / Gıda Mühendisliği / Dış Ticaret / Halkla İlişkiler ve Tanıtım / İşletme Yönetimi / Turizm ve Otel İşletmeciliği İsteğe Bağlı Hazırlık Programı, Seviye Tespit Sınavına girecek öğrencilerin listesi Perşembe günü yayımlanacaktır.

Eskiden Zorunlu olup daha sonradan İsteğe Bağlı Hazırlık Programına geçen bölümlerin öğrencileri için yapılacak Eylül Yeterlik Sınavına girecek öğrencilerin listesi yayımlanmıştır.

BİGA Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri / Kamu Yönetimi / Uluslararası İlişkiler İsteğe Bağlı Hazırlık Programı, Seviye Tespit Sınavına girecek öğrencilerin listesi Perşembe günü yayımlanacaktır.

17-18 Eylül Yeterliğe Girecekler Çev-Mol-Biy.pdf
17-18 Eylül Yeterliğe Girecekler ELT-ELL.pdf