2020 Ocak Enstitü Yabancı Dil Sınavı Sınav Salonları

2020 Ocak Enstitü Yabancı Dil Sınavı Sınav Salonları ekte sunulmuştur.

• Adayların 12:45'te sınava girecekleri salonda hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Sınav 80 sorudan oluşmaktadır. (Örnek Sınav İçin Tıklayınız)
  • Test için verilen cevaplama süresi 120 dakikadır.
  • Sınavın değerlendirilmesi doğru cevap sayısı üzerinden yapılacak, yanlış cevaplar dikkate alınmayacaktır.
  • Öğrenciler sınav sonuçlarını UBYS üzerinden başvuru yapılan sayfadan öğrenecektir.
  • Sınav sonuç belgesi verilmeyecektir. Sınav sonuçları UBYS üzerinden ilgili enstitüye aktarılacaktır.
  • Sınav süresince her ne sebeple olursa olsun sınav salonunu terk eden aday tekrar sınava alınmaz.
  • Adayların sınav esnasında ders notu, sözlük, kitap gibi ders materyalleri ve çağrı cihazı, cep telefonu, akıllı saat vb. haberleşme araçlarını yanlarında bulundurmaları yasaktır. Adayların bu tür eşyaları sınava getirmemeleri, getirdikleri takdirde sınav sonuna kadar salon görevlilerine teslim etmeleri gerekmektedir. Üzerinde bu tür eşyalar tespit edilen adayların sınavı geçersiz sayılacaktır.
  • Sınav esnasında soru sormak, konuşmak, kalem-silgi gibi araç gereç alışverişinde bulunmak yasaktır.

Ocak 2020 Enstitü YDS Öğrenci Listesi ve Sınav Salonları.pdf