20.06.2018 Tarihinde Yapılacak olan Lisansüstü Eğitim Dil Sınavı ile İlgili Duyuru

Sınav başvuruları ilgili enstitüler tarafından alınmaktadır.

Güz Dönemi Enstitüler Lisansüstü Yabancı Dil Sınavı Duyurusu

2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Enstitüler Lisansüstü Yabancı Dil Sınavı 20 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 13.00’te Terzioğlu Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde yapılacaktır. Adaylar sınavın ilk 15 dakikası geçtikten (13.15) sonra sınav salonuna alınmayacaklardır. Sınav giriş listeleri ydyo.comu.edu.tr adresinden ve sınav sabahı Yabancı Diller Yüksekokulu girişinde ilan edilecektir.

Sınav başvuruları ilgili enstitüler tarafından alınmaktadır.

Sınava kayıt olan adaylar ilgili sınava gelirken;

a) Sınava Giriş Belgelerini,

b) Nüfus Cüzdanı veya Pasaportlarını (bunların dışındaki belgeler kesinlikle kabul edilmez. Nüfus cüzdanında adayın T.C. Kimlik Numarası ve fotoğrafı bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen hususların dikkate alınmamasından kaynaklanan problemlerde tüm sorumluluk adaylara aittir.

İşbu duyuru ilgililere ilanen tebliğ niteliğindedir.