Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yabancı Diller Yüksekokulu

09.10.2020 Tarihli Muafiyet Sınav Sonuçları ve 10.10.2020 Seviye Bellirleme Sınavı

09.10.2020 Tarihli Muafiyet Sınav Sonuçları

09.10.2020 tarihli muafiyet sınavı sonuçları ekte sunulmuştur. Başarılı olan öğrenciler eğitimlerine lisans programlarında devam edecektir. Muafiyete ilişkin kararın alınması ve notların sisteme geçilmesi birkaç gün alabilir. Karar alınıp hazırlık üzerinizden düştükten sonra ders kaydı için bölümüzden yardım alabilirsiniz.

 

Muafiyet sınavında başarısız olan öğrenciler için yarın (10.10.2020) 11:00 – 12:00 saatleri arasında Microsoft Teams üzerinden seviye belirleme sınavı yapılacaktır. Seviye belirleme sınavı ekip kodu: o2me8xa

İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili Edebiyatı Bölümü öğrencileri seviye belirleme sınavına girmeyecektir. Bu öğrencilerin hazırlık programında bir sınıfa yerleştirilmek için yadyo@comu.edu.tr mail adresine bir dilekçe göndermeleri gerekmektedir.

 

Öğrenciler seviye belirleme sınav sonuçlarına göre 12.10.2020 Pazartesi gün için sınıflara yerleştirilecektir. Gün içinde listeyi kontrol ederek sınıf listelerinde isminizi bulunuz. İsminizin yanında almanız gereken kitap setlerinin ismi ve satın alabileceğiniz internet sayfası linki bulunmaktadır. Aşağıdaki linkte yer alan listede isminizin yanında yazan şube adına göre şubenizi bulduktan sonra yine aynı sayfada yer alan Şube Microsoft Teams kodları ile ekiplere kayıt olunuz ve belirtilen saatlerde derslere katılınız. (Önemli: Türkçe (TÖMER) muafiyeti olmayan yabancı uyruklu öğrenciler Yabanzı Dil Hazırlık Programına Katılamaz)

Sınıf listeleri, ders programları, M. Teams ekip kodları ve diğer bilgiler için tıklayınız.

TÖMER Muafiyetini 10.10.2020 tarihinden sonra alan veya bu tarihten sonra kayıt olan öğrenciler için talepleri halinde muafiyet sınavı yapılacaktır. Bu öğrencilerin dilekçe ile Yabancı Diller Yüksekokuluna başvurmaları gerekmektedir. Öğrencilerin başvuruları incelendikten sonra başvuru sonucuna göre sınav tarihi ve sınavın uygulanacağı Microsoft Teams ekip kodu öğrencilere verilecektir. Hazırlık Muafiyet Sınavına 2020/2021 akademik yılı güz döneminde yapılan hazırlık muafiyet sınavlarından birine katılmış öğrencilerin tekrar muafiyet sınav hakkı bulunmamaktadır.  

Ekler

09.10.2020 Muafiyet Gradebook.pdf